Nyhed: AiaSound præsenterer Danijel Drux som konferencier

Nu kan vi endelig løfte sløret for vores konferencier på årets AiaSound! Vi har glædet os til at præsentere Danijel Drux, som er helt klar til at styre showet i tiden mellem koncerterne på AiaSound ‘22. 

Danijel Drux er et velkendt ansigt i det danske medielandskab, og har som vært, iværksætter og idéudvikler været hele Danmarks ambassadør for international hiphopkultur siden 2010. Drux beskriver sig selv som kulturentreprenør. Han har en vigtig stemme i alt der omhandler urbankultur, og har i øvrigt opbygget et bredt netværk i ind- og udland gennem sine mange interesser. 

Han er manden bag det prisvindende TV-program 'Sat Af', som gennem interviews giver svar på nogle af livets små og store spørgsmål hos landets største fodboldstjerner. Derudover har han enorm succes med sin populære podcast 'Rejsen', hvor han taler i øjenhøjde med danske skuespillere, musikere, iværksættere og andre personligheder om deres rejse

Drux er indbegrebet af cool, og formår i allerhøjeste grad at fænge og tale til sit publikum på en naturlig, umiddelbar og underholdende måde.

Glæd dig til at opleve Danijel Drux som konferencier, når han indtager scenerne på årets AiaSound!

Flere Nyheder