Info

Adgang & sikkerhed

Hvad er aldersgrænsen for at deltage i AiaSound Festival?

Aldersgrænsen for at deltage på festivalen er 18 år. Husk derfor også at medbringe et gyldigt billede-ID.

Hvad er adgangskravet for at komme ind på pladsen?

For at få adgang til festivalpladsen, skal du fremvise en gyldig billet udstedt af Venue Manager samt gyldigt billede-ID.

Kan jeg blive afvist ved indgangen?

Følgende punkter medfører en resolut afvisning ved indgangen:

  • Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år eller ikke kan fremvise et gyldigt billede-ID.
  • Hvis du er påvirket af euforiserende stoffer.
  • Hvis du forsøger at medbringe våben på festivalen.
  • Hvis du optræder med en truende adfærd overfor andre gæster og/eller personale.
Adgang for handicappede

AiaSound er en festival med plads til alle. Derfor har vi gjort pladsen handicapvenlig, så vi sikrer alle den ultimative festivaloplevelse. Nærmere information omkring indgang, specifikke områder mv. følger. 

Du har selvfølgelig mulighed for at få en ledsager med. I så fald bedes du rette henvendelse til kontakt@aiasoundfestival.dk. Ved ankomst på pladsen skal du kontakte informationen, hvor et gyldigt ledsagerkort skal fremvises, hvorefter din ledsager vil få udleveret et armbånd. 

Vi skal dog gøre opmærksom på, at festivalpladsen er placeret på et kuperet område med græs, bakker og flis på jorden, hvilket kan give visse udfordringer for kørestolsbrugere og gangbesværede.

Billetter

Kan jeg få opgraderet min i forvejen købte billet?

Hvis du vil have opgraderet din i forvejen købte billet, kan du skrive til kontakt@aiasoundfestival.com

Hvor og hvem skal jeg vise min billet til?

For at få adgang til festivalpladsen, skal din billet først veksles til et armbånd. Armbåndspåsætningen til festivalen er lokaliseret ved hovedindgangen, som lægger ud til Amager Strandvej nr. 246. Du kan følge skiltningen fra Amager Strandvej eller fra metroen ved Femøren St., for at komme frem til armbåndspåsætningen og videre ind på festivalpladsen.

Kan jeg overdrage min billet til en anden?

Ja, selvfølgelig! Hvis du ønsker at overdrage din billet til en anden, kan du skrive til kontakt@aiasoundfestival.com

Jeg kan ikke finde min billet, hvad gør jeg?

Det er en god idé at have styr på billetten inden festivalen går i gang, så du undgår at havne i kø. Hvis du ikke kan finde mailen med din festivalbillet, kan du sende en mail til kontakt@aiasoundfestival.com eller kontakte informationen på pladsen.

Hvordan modtager jeg min billet?

Når du har købt din billet via Venue Manager, modtager du din elektronisk billet på den oplyste mailadresse. Vi opfordrer til at fremvise billetten digitalt ved indgangen frem for at printe den ud, for at passe på miljøet.

Om AiaSound Festival

Hvor er AiaSound Festival lokaliseret?

AiaSound Festival har beliggenhed på Tiøren ved Amager Strandpark. Indgangen er placeret i det hjørne, hvor Amager Strandvej og Hedegaardsvej krydser. Du kan følge skiltningen fra Amager Strandvej eller fra Femøren st. Metro. Festivalen er lokaliseret i et smukt naturområde med græs, sand og vand - kun 15 minutter væk fra Københavns indre by.

Hvornår afholdes AiaSound Festival?

AiaSound Festival afholdes den 11.-12.-13. august 2022. Vi glæder os!

Symbolikken bag navnet AiaSound Festival

ØreSound Festival har skiftet navn til AiaSound Festival.

Efter en succesrig første festival har vi besluttet at skifte navn til det mere internationalt klingende navn AiaSound.

I middelhavsområdet har navnet “Aya” en vigtig betydning. Navnet symboliserer musikken og udfoldelsen af den kreative sjæl, og samtidig er det et ord som alle i hele verden kan forstå og udtale.

På hjemlige kanter har nævnet også en signifikant historisk betydning, da Øresund på oldnordisk hed Eyrarsund. “Eyrar” betyder strandbugt og sund hedder “Sound” på engelsk. 

Vi har ladet os inspirere og givet navnet et twist og heraf kommer vores nye festivalnavn AiaSound Festival.

Vi glæder os til at fortsætte fortællingen om den unikke og bæredygtige mainstream festival i naturskønne omgivelser ved stranden, midt i vores allesammens København.

Frivillig

Får jeg som frivillig mad og drikke under min vagt?

Ja, der vil være mad og en snackpose mens du er på vagt, men sørg for at have spist hjemmefra, så du er har god energi når du møder på vagt. Din holdleder vil sørge for at indlægge pauser i vagten, hvor du kan spise i rolige omgivelser i vores frivilligtelt på festivalpladsen. Under hele vagten vil der være gratis kaffe, te og vand i frivilligteltene.

Hvad sker der hvis jeg er blevet syg og derfor ikke kan møde op på min vagt?

Hvis du skulle blive syg eller af andre grunde ikke have mulighed for at afvikle din vagt, skal du ringe og have kontakt til en af medarbejderne på frivilligkontoret. Du skal ringe til frivilligtelefonen. Det er vigtigt at du ringer, da en sms eller e-mail ikke er gyldig. Kontakt os så hurtigt som muligt. Vi forbeholder os retten til at bede om egenbetalt lægeerklæring.

Hvad sker der, hvis jeg ikke møder op på min vagt?

Ved udeblivelse af en vagt uden gyldig grund, er det et brud på vores vilkår for frivilligt arbejde. Du vil derfor blive pålagt en afgift på 1.495 kr., få klippet dit armbånd og blive registreret som uønsket frivillig til fremtidige festivaller.

Hvor kan jeg som frivillig se min vagtplan og information om min rolle?

Når du logger ind på vores frivilligportal frivillig.aiasoundfestival.dk kan du i venstre kolonne finde oplysninger om dit hold, holdleder, dine vagter, dagsbillet og FAQ.

Hvor og hvordan tjekker jeg ind som frivillig?

Indtjekning for frivillige er lokaliseret på Havkajakvej. Her skal du huske at have din frivilligbillet og et gyldigt billede-ID klar.

Hvordan får jeg adgang til festivalpladsen?

Første gang du ankommer til AiaSound Festival som frivillig, skal du registrere dig i vores frivillig tjek-ind på festivalpladsen, hvor du får udleveret dit armbånd - uanset om du skal være frivillig eller gæst den pågældende dag. For at vi kan registrere dig, skal du fremvise gyldigt billede-id. Følg blot informationsskiltene ved hovedindgangen.

På festivalpladsen

Er der mulighed for opbevaring i en garderobe?

Ja, det er muligt at opbevare ejendele i en garderobe eller at oplade din telefon via Volt.

Nul-tolerance for narkotika og våben

AiaSound Festival har nul-tolerance over for stoffer og våben. Politiet vil patruljere pladsen jævnligt og blandt andet være opmærksomme på dette. Ligeledes har de ret til at konfiskere stoffer og våben samt udstede bøder. Reglen gælder ansatte, frivillige og gæster på pladsen.

Vi forbeholder os retten til at bortvise enhver af ovenstående personer fra festivalen hvis vedkommende tager stoffer, er påvirket af stoffer eller bærer våben.

Hvad er alkoholpolitikken på AiaSound Festival?

AiaSound Festival er en 18+ festival. Alle kan derfor lovligt købe samt indtage alkohol på pladsen. Vi opfordrer alle til at drikke med omtanke. Der vil være synligt markerede vandposter rundt på pladsen, så alle har adgang til vand, ligesom der også vil være alkoholfrie alternativer i barerne. Vi anbefaler at du som gæst medbringer din egen drikkedunk, så du altid kan fylde den med vand. Stay hydrated!

For festivalens frivillige og medarbejdere er det ikke tilladt at indtage alkohol eller være beruset, mens man er på vagt.

Må jeg overnatte på festivalpladsen?

Det er ikke muligt at overnatte på AiaSound Festival. Vi opfordrer i stedet til at benytte sig af Københavns mange overnatningsmuligheder.

Må jeg medbringe dyr på festivalpladsen?

Det er desværre ikke tilladt at medbringe dyr på pladsen.

Kan jeg have egne stole, kufferter/store tasker og lignende med?

Du må desværre ikke medbringe hverken campingudstyr eller stole på festivalpladsen. Der er til gengæld rig mulighed for at sidde ned og smide benene op i et af vores hyggelige, opstillede områder på festivalpladsen.

Hvor finder jeg førstehjælp på festivalpladsen?

Har du brug for hjælp, kan du henvende dig i en af førstehjælpsteltene, eller tage kontakt til en hvilken som helst medarbejder i salgsboderne, der vil hente hjælp via det interne kommunikationssystem. Førstehjælpsteltene er placeret både ved indgangen og ved siden af scenen.

Må jeg medbringe kameraudstyr og lignende med til festivalpladsen?

Som udgangspunkt må kamera og lydudstyr ikke medbringes. Men hvis du har et digitalkamera, som du foreviger dine minder med i stedet for en smartphone, er dette naturligvis tilladt. Dog er professionelt kamera- og lydudstyr ikke tilladt. Skal du tage billeder til andet end privat brug, for eksempel til et medie, har du mulighed for at få tildelt et pressekort. Her bedes du kontakte vores presseafdeling via mail: presse@aiasoundfestival.com.

Hvordan betaler jeg på festivalpladsen?

AiaSound Festival er kontantløs. Du kan benytte enten betalingskort/kontaktløs eller sætte penge ind på et forbrugskort.

Du har mulighed for at få pengene fra dit forbrugskort sat tilbage på dit eget kort mellem kl. 12-00 ved festivalens indgang.

Forbrugskort kan benyttes i alle festivalens barer og i VIP-restauranten.

Kortet kan både benyttes til private og virksomheder.

*Kortet er personligt bundet til billetten - husk at benytte samme mail, som billetten er købt med.

Transport & parkering

Kan man tage offentlig transport til AiaSound Festival?

For at komme til AiaSound Festival med offentlig transport, skal du tage Metro M2 mod Kastrup Lufthavn og stå af på Femøren Station. Husk at passe på omgivelserne og hinanden i offentlig transport.

Kan man parkere sin bil på AiaSound Festival?

AiaSound Festival har ikke nogen parkeringsmuligheder for biler, da vi gerne vil aflaste miljøet så meget som muligt. Hvis du alligevel vælger at tage bilen, opfordrer vi til at arrangere samkørsel og henviser til København- og Tårnby Kommunes givne parkeringsmuligheder. Af samme grund anbefaler vi enten gåben, cyklen eller offentlig transport til festivalen.

Kan jeg oplade min elbil på AiaSound Festival?

Det er ikke muligt at oplade din bil ved tætteste parkeringsplads, men vi henviser til at finde en ladestander til el-biler i nærheden. Ved hjælp af din smartphone kan du let finde lokationerne for disse. Herunder kan du se nogle af udbyderne i nærområdet:

Hvad hvis jeg er gående til AiaSound Festival?

Hvis du er gående til festivalpladsen, kan du ikke undgå at se vores hovedindgang, beliggende hvor Bøjlevej krydser Amager Strandvej. Her er der check in, armbåndspåsætning og så kan du gå direkte ind til en skøn festivaloplevelse.

Er der cykelparkering på AiaSound Festival?

Du kan parkere din cykel på de angivne parkeringsområder tæt på pladsen ved Amager Strandvej 175. Dette gælder også el-løbehjul.

Mad & drikke

Må jeg medbringe egen drikkeflaske til festivalen?

Vi opfordrer til, at du medbringer din egen vandflaske eller drikkedunk, da vi opstiller vandposter rundt på pladsen, så du altid har adgang og mulighed for at forsyne dig med rent vand. Dog skal flasken være tom ved ankomst. Det er også muligt at købe vandflasker ved merch-boden.

Må jeg medbringe egen mad og drikke til festivalen?

Det er ikke tilladt at medbringe egne forsyninger til festivalen. Til gengæld er der et rigt udvalg på pladsen og masser af muligheder for at vælge noget lækkert, der falder i din smag i én af vores mange mad- og drikkeboder.