Aia Volunteer

Tak for i år og tusind tak for jeres indsats på AiaSound 2022!
Vi kunne aldrig have gjort det uden jer - det skal I vide.

Tilmeldingen som frivillig på AiaSound 2023 er ikke åbnet endnu. Snart kan du skrive dig op, så du får besked som den første, så snart tilmeldingen åbner. Vi giver også besked på vores kanaler, når den er åben. Stay tuned!


Frivillig på
AiaSound

Som frivillig på AiaSound Festival vil du blive en del af det fællesskab, som sammen forvandler Ti- og Femøren ved Amager Strand til et unikt univers med musik, oplevelser og bæredygtighed i fokus.

Når du tilmelder dig som frivillig, gør vi alt vi kan for at tildele dig et område og arbejdsopgaver, som matcher dine kompetencer og ønsker.

Derfor vil du under tilmeldingen have mulighed for at ønske:
- hvilket område du kunne tænke dig at arbejde i
- hvilke specielle egenskaber du har
- om du ønsker at arbejde før, under eller efter festivalen

- om du ønsker at være frivillig med en eller flere af dine venner


For din indsats som frivillig får du adgang til hele festivalen, forplejning under vagt(er), adgang til vores Volunteer Lounge og Bar, 2 drink vouchers, en oplevelse af festivalen behind the scenes, nye venner og bekendtskaber og ikke mindst: minder for livet.

For at være frivillig skal du være fyldt 18 år.

Dive into the community with us!

Vi er i fuld gang med forberedelserne til AiaSound 2023, hvorfor det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at tilmelde sig som frivillig endnu. I skal dog ikke vente længe, og vi skal selvfølgelig nok holde jer opdateret! 


Yderligere Information

Overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på AiaSound Festivals område. Sørg derfor for at arrangere overnatning i nærheden når du tilmelder dig som frivillig.

Volunteer Together

Hvis du gerne vil være frivillig med en eller flere af dine venner, kan I tilmelde jer Volunteer Together, når I tilmelder jer som frivillige. I skal blot angive et Volunteer Together teamnavn, som noteres i tilmeldingsformularen.

Tilmelding

Tilmelding som frivillig på AiaSound Festival 2023 er endnu ikke åbnet - men tilmeld jer vores nyhedsbrev og få besked så snart tilmeldingen er åben! :) 

Min Frivilligportal

For at logge ind på frivilligportalen skal du have oprettet en bruger. Det gør du ved at følge instrukserne øverst på den side. Har du allerede oprettet en bruger, kan du logge ind her -> Frivilligportalen

Foreninger på AiaSound

Skal jeres forening være en del af AiaSound Festival 2023? Send en mail til frivillig@aiasoundfestival.com og hør mere.

Kontakt

Har du nogle spørgsmål kan du kontakte frivilligafdelingen på: frivillig@aiasoundfestival.com