Frivillig på AiaSound Festival

Vi åbner snart op for tilmeldingen for dig der gerne vil være en del af AiaSounds frivilligteam i 2022. Hold dig opdateret igennem vores nyhedsbrev og sociale medier!

Frivillig-tilmeldingen til AiaSound 22' åbner snart!

Har du lyst til at blive en del af frivilligfællesskabet, som er fundamentet for AiaSound Festival?

Udover at fremlægge et stærkt musikprogram har AiaSound en vision om at være Nordens mest bæredygtige festival og at blive CO2 net-zero. Som frivillig på AiaSound har du mulighed for at blive en del af et fællesskab, som støtter op om festivalkulturen og den grønne agenda, samtidig med at du får en oplevelse for livet. For at være frivillig på AiaSound Festival får du en festivalbillet, forplejning under din vagt og en t-shirt.

Frivillighed på
AiaSound Festival

Som frivillig vil du agere ambassadør for AiaSound, og derved påtager du dig et ansvar for at efterleve og videreføre festivalens værdier, både overfor dit team og overfor resten af festivaldeltagerne. AiaSound vægter “de grønne ringe i vandet” højt, og som en del af teamet vil du være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på dagsordenen. Der vil derfor være et gennemgående fokus på at værne om de omgivelser vi befinder os i, og på at implicere bæredygtighed i tilgangen til dine arbejdsopgaver.

Er du en forening, som ønsker at være med til at skabe AiaSound Festival og samtidig gøre noget for jeres forening, så kontakt frivilligafdelingen på frivillig@aiasoundfestival.com.

Yderligere Information

Vagter

Som frivillig har du mulighed for at arbejde før, under og efter festivalen.

Før: Ønsker du at være frivillig før festivalen vil dine vagter være 2x8 timer fordelt på to dage.

Under: Ønsker du at være frivillig under festivalen vil din(e) vagt(er) være på 12 timer eller 2x 6 timer.

Efter: Ønsker du at være frivillig efter festivalen vil din vagt være på 10 timer.

Overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på AiaSound Festivals område. Sørg derfor for at arrangere overnatning i nærheden når du tilmelder dig som frivillig.

Tilmelding

Du tilmelder dig som frivillig ved at ansøge på linket på denne side. Når du har tilmeldt dig, vil du komme på en venteliste indtil du bliver godkendt, og herefter vil du blive tildelt et område. Når du tilmelder dig, forpligter du dig til at tage de vagter du bliver tildelt, at møde op til dine vagter og at møde op 15 min. før på det område, som din teamleder har meddelt dig.

Min Frivilligportal

For at logge ind på frivilligportalen skal du have oprettet en bruger. Det gør du ved at følge instrukserne øverst på den side. Har du allerede oprettet en bruger, kan du logge ind her -> Frivilligportalen

Kontakt

Har du nogle spørgsmål kan du kontakte frivilligafdelingen på: frivillig@aiasoundfestival.com

Arbejdsområder

Bar

Vær med til opbygning og indretning af barerne eller hjælp til med at slukke tørsten hos festivalens gæster.

Service & Sikkerhed

Holde opsyn og kontrollere armbånd i porte, passe på publikum til koncerterne eller dirigere rundt i trafikken.

Site

Vær med til opsætning og nedtagning festivalpladsen, holde den sikker for gæster, artister og crew, og at vi passer på området ved Amager Strandpark.  

Crew Care

Holdet bagholdet, hvor du er med til at skabe en god oplevelse for hele frivilligfællesskabet og for resten af crew’et bag festivalen.

Atmosfære

Hjælp med opbygningen af de atmosfæriske og kreative elementer på festivalen og sikre oplevelserne af disse under festivalen.

Produktion & Kontor

Dine logistiske egenskaber vil komme i spil her, hvor du komme til at være en del af koordinering af alle processer ”behind the scene”.

Scene & Teknik

Hjælpe med produktionen på scenerne og artisternes udstyr under festivalen eller opsætning og nedtagning af scener før og efter festivalen.