B2B Oplevelsen

Mindre planlægning og bøvl – mere fællesskab og eufori

Er du og din virksomhed interesseret i, at holde sommerfest for jeres hårdtarbejdende medarbejdere, eller invitere kunderne på en liveoplevelse af høj kvalitet, i en symfoni af fælleskab, musik, bæredygtighed og gode minder?

Hos AiaSound Festival tror vi på at oplevelser og minder, er med til at skabe kulturen i alle virksomheder, store som små. Oplevelser skaber tættere relationer mellem kollegaer, mellem kunder, og mellem virksomhedens medarbejdere og ledelse.

Derfor ønsker AiaSound Festival, at bidrage til snakken ved kaffemaskinen, icebreakeren til kundemøderne og samtidig være med til, at nedbryde barrieren mellem workforce og ledelse.

Vi tilbyder derfor to typer B2B billetter til din virksomhed:

One Day - Classic Ticket

Vi tilbyder store som små virksomheder en unik oplevelse i legendariske omgivelser, med en nem og overskuelig planlægningsproces. Som en mainstream musikfestival i en hovedstad, har vi enestående mulighed for tilbyde livemusik og festivaleufori i naturskønne rammer, med bekvemmelig placering tæt på hoteller, lufthavn og transportmæssig infrastruktur.

B2B One Day - classic ticket: DKK 749,-

 • Giver adgang til AiaSound Festival på den valgte dag
 • Bekvemmelig fasttrack B2B indgang til alle dine gæster.
 • Muligheder for udvidet hospitality tilvalg, afhængig af mængden af købte B2B-billetter.
ANMOD NUSE PROGRAM

B2B - VIP One Day

Den bedste oplevelse AiaSound kan tilbyde - for dig og dine medarbejdere

Med en one day VIP-ticket, har du mulighed for at tilbyde dig selv, og ikke mindst dine medarbejdere, kollegaer og kunder, en oplevelse på AiaSound festival - udover det sædvanlige.

I vil selvfølgelig få adgang til de samme live- og musik optrædener, madoplevelser, samt bæredygtighedstiltag, som er inkluderet i vores standard oplevelse – med et eksklusivt twist og en unik festivaloplevelse, som gennemgår hele sanseregistreret, forkæler og skaber vi minder til dine gæster.

Med VIP-oplevelsen skrues der op for blusset, hvor man som gæst får adgang til unikke rammer, med udvalgt VIP gastronomi i særklasse. Et bredt udvalg af premium produkter og drikkevarer, samt en af festivalens eneste glas områder og udkig til begge scener i særpræget atmosfære.

Alt i alt en høj kvalitetsoplevelse som bidrager til at højne den allerede høje standard til jeres komplette oplevelse.

Er du en AiaSound festival gæst, som ønsker og sætter pris på ekstraordinære madoplevelser, premium produkter og bekvemmeligheden ved fasttrack-service og transportmuligheder, så er VIP-oplevelsen med til at skabe livslange minder for dine kollegaer og kunder.

VIP One Day - VIP ticket: DKK 1499,-

 • AiaSound VIP One Day Ticket
 • B2B Fast Track Indgangsservice
 • Transportvoucher med Grøn Taxaservice
 • Adgang til VIP Bar og VIP Gastronomi som tillæg til festivalens generelle barer og madoplevelser
 • Adgang til VIP/Artist Podie
 • Bord- og flaskeservice i VIP område og -podie.
 • Alt dette et utal af eksklusive fordele som vil være med til at skabe dit unikke festivalsminde.


Yderligere Information

Hvordan køber jeg en billet?

For at købe en billet, vil vi bede dig sende en anmodning via vores formular. Hvis dit ønske er godkendt, så vil du have mulighed for købe dit godkendte antal af billetter. Tilbuddet er gældende i 2 uger.

Hvad hvis jeg ønsker et område for kun mig og mine gæster?

Ønskes der en skræddersyet mulighed med eget område til dig og dine gæster kræver det et minimums køb på 120 billetter. Kontakt b2b@aiasoundfestival.com for mere info.

Hvilken oplevelse kan jeg forvente i som B2B-gæst til AiaSound Festival?

Det er en kernemålsætning for AiaSound Festival at værne om festivalens B2B-gæster, da vi mener at oplevelser og minder er med til at skabe kulturen i alle virksomheder, store som små. Hvert år bygger festivalen sig op til at skabe et unikt univers midt i København, som giver alle gæster en ekstra ordinær oplevelse med i baggagen når man forlader pladsen.
AiaSound tilbyder den pulserende energi fra de københavnske gader og lader den udfolde sig på det legendariske naturskønne koncertvenue på Tiøren. Festivalens fokus er at skabe et urbant miljø, hvor mainstream musik med et internationalt snit, gastronomiske oplevelser og fællesskab går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal være Nordens mest bæredygtige.

Jeg har købt billet til en bestemt dag, men ønsker at ændre min billet til en anden dag

Hvis den ønskede dag stadig er ledig, burde det ikke være noget problem. Kontakt b2b@aiasoundfestival.com for mereinformation.

Nogle af vores billetter blev ikke brugt. Kan jeg få dem refunderet?

Hvis du har købt billetter og ønsker at få dem refunderet, beklager vi, men der er ingen tilbagebetaling eller fortrydelsesret. Vi vil dog oplyse at du derimod støtte dansk og bæredygtigt iværksætteri i oplevelsesindustrien og samtidig er med til at reducere festivalens Co2-fodspor markant og bidrager til festivalens tiltag indenfor klima bæredygtig og social bæredygtighed.

Forbrugskort

Op til festivalen vil det være muligt at oprette forbrugskort til dig og dine gæster, som kan benyttes i alle festivalens barer og købsfaciliteter.
Forbrugskortet, kaldt "Royal Card" er med til at sikre en unik festivaloplevelse med bekvemmelig, sikkerhed og mindre bekymringer, så man som gæst kan fokusere på at nyde festivalen til fulde.

Hvem kan købe disse billetter?

Alle B2B-billetter kan kun købes af en autoriseret dansk eller udenlandsk virksomhed med et gyldigt CVR-nummer. AiaSound festival forbeholder sig retten til at trække købet tilbage, hvis dette krav ikke imødekommes. Sørg venligst for, at du oplyser dine CVR-informationer, når du gennemfører købet.

Hvordan ankommer vi og checker in på AiaSound Festival?

Den oplyste kontaktperson vil op til en måned før festivalen modtage alle informationer omkring check-in, billetter og eventuelle vouchers.

Disclaimer

Brug af billetter*

Det er ikke tilladt, uden skriftlig tilladelse fra AiaSound Festival;

 • at benytte AiaSound Festival’s navn, logo, reference eller design til kommercielt brug.
 • at benytte AiaSound Festival billetter til videresalg med fortjeneste.
 • at benytte AiaSound Festival billetter til kommercielle aktiviteter, reklamer eller konkurrencer.
Ubrugte billetter

Hvis du har købt billetter og ved en tilfældighed ikke havde brug for det eller alligevel ikke brugte dem, beklager vi, men der er ingen tilbagebetaling eller fortrydelsesret. Vi vil dog oplyse at du derimod støtte dansk og bæredygtig iværksætteri i oplevelsesindustrien og samtidig er med til at reducere festivalens Co2-fodspor markant og bidrager til festivalens tiltag indenfor klima bæredygtig og social bæredygtighed.

Personlig information

Ved forespørgsel af B2B billetter oplyser i alle de detaljer som er nødvendige for at AiaSound Festival kan behandle jeres forespørgsel. AiaSound Festival videregiver ikke nogen personlige data eller andre oplysninger, der er angivet på dette websted, til 3. Part.