Skinz, BLÆST & Svea S

TID:
DAG:
SCENE:
17:30
14.00 - 24.00
Lørdag
,
13 Aug

17.30 LØRDAG

AiaSound præsenterer: Skinz

Rapperen Skinz har haft en landsdækkende hit streak siden år 2018, hvor han udgav “Malibu”, “Jeg har en pige”, “Sommerting” og et hav af populære singler og albums, hvilket skabte et stærkt fundament for hans videre musikkarriere og plantede hans navn solidt i alle landets dele. Skinz har derudover samarbejdet med andre store artister som Medina, Artigeardit, og Gulddreng, og er kendt for at skabe ørehængende tekster, de fleste kan synge med på.

Glæd dig til at opleve Skinz, når han indtager scenen med et brag lørdag den 13. august!

BLÆST ->

Det sammensmeltede band BLÆST har fået en forrygende start på deres karriere, og med sommerkoncerter landet over har de 4 unge musikere nok at se til. BLÆST har gjort sig fortjent til en plads i det danske musiklandskab efter de udgav deres debut-EP “Vindstille” i 2020. De har sidenhen fået enorm succes med blandt andet singlerne “Juice” og “Kig Op Fra Gulvet”, der giver lytteren mulighed for at mærke den umiddelbarhed, der er ved at være ung og udødelig.

Svea S ->

Svea S er med rekordfart kommet frem i radioens søgelys - og med god grund. I 2021 har hun udgivet ”Lukker Øjnene” og i 2022 ”Langt imellem”, der med sine sprudlende melankolske toner vækker følelser hos den gængse dansker, og leder tankerne hen på kærestesorger og identitetsdannelse.

August 13, 2022
Lørdag

Flere Artister