Donkey Sound

TID:
DAG:
SCENE:
17:59
14.00 - 24.00
Fredag
,
12 Aug

Det er efterhånden mange år siden, at det hitmakende makkerpar af producere, Fresh-I og Pharfar dannede Donkey Sound i 2009. Listen af lang når det kommer til danske perler som makkerparret har produceret, og deres CV tæller artister som Natasja, Kaka, Shaka Loveless blandt mange mange flere, foruden også selv at de hver især sideløbende har succesfulde solokarrierer.

I 2015 udkom Donkey Sound med et album af gamle mesterværker der aldrig havde set dagens lys. Albummet kaldte de ”De glemte bånd”. På albummet er så godt som hele eliten af danske reggaeton og dance-hall toner at finde, både de der tilsammen udgør Donkey Sound, Wafande, Dean Thompson, Kaka, Pharfar og Fresh-I, og også den resterende del af reggaescenen så som Shaka Loveless, Raske Penge, Klumben, Tuco, Sukkerlyn, Højre Øye og Stine Kinck at finde på albummet, ligesom hele Danmarks ubestridte dance-hall dronning Natasja, som også har et enkelt nummer med på albummet.

Der er altså dansk legende status der for alvor byder op til dansk, med glade friske reggae og dance-hall toner i sommervejret når Donkey Sound holdet går på scenen til årets AiaSound festival. Det er efterhånden mange år siden Donkey Sound sidst har været på scenen sammen, men vi er ikke et øjeblik i tvivl om at det er et stykke dansk musik historie, der ikke er at finde andre steder, som kommer til at lyde fra scenen på festivalpladsen til næste august.

August 12, 2022
Fredag

Flere Artister