Cheff Records

TID:
DAG:
SCENE:
20:00
14.00 - 24.00
Fredag
,
12 Aug

20.00 FREDAG

Navnene KIDD, TopGunn, Klumben og ELOQ er efterhånden almen viden hos den gennemsnitlige dansker, efter de 4 gutter marcherede ind på den danske musikscene med så meget medvind, at CHEFF RECORDS på rekordtid kunne lægge soundtracket til en hel ungdomsgeneration.

Med en blanding af enormt talent, musikalsk diversitet, en bekymringsfri fremtoning, uden frygt for at drømme stort, kunne de 4 unge mænd spille en umenneskelig rolle i at udviske datidens genredefinitioner, og viste sammen at et hygge-projekt og et par gadedrenge godt kunne være popstjerner og et pladeselskab, på en måde, som dansk rap aldrig tidligere havde formået.

I dag laver Klumben dansktop og var kilden til det største pophit i 2020, ”Solhverv”, med Humørekspressen og Lord Siva. ELOQ har arbejdet med MØ og The Minds of 99, og laver musik til flere Netflix-serier. KIDD har formået at opnå legende-status, og kan spille udsolgte koncerter i Store Vega, når han vil. Sidst, men absolut ikke mindst, er TopGunn, som er blevet entreprenant hitproducer med over 100.000.000 streams, og et navn der taler for sig selv.

August 12, 2022
Fredag

Flere Artister