AiaSound Festival

AiaSound Festival er Københavns nye 3-dags musikfestival

AiaSound Festival tager den pulserende energi fra de københavnske gader og lader den udfolde sig på det legendariske naturskønne koncertvenue på Tiøren. Festivalens fokus er at skabe et urbant miljø, hvor mainstream musik med et internationalt snit, gastronomiske oplevelser og fællesskab går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal være Nordens mest bæredygtige.

En festival for folket,
En festival for Skandinavien,
En festival for fremtiden

Program

AiaSound Festival 2022 annoncerer artister løbende.

Vi glæder os til at præsentere et line-up af anerkendte og anmelderroste internationale og danske artister inden for den mainstream musikgenre. 

Stay tuned her og på vores sociale medier. 

SE PROGRAM

ANNO 2021

2021 var året hvor ØreSound Festival kom til livs i en særudgave, hvor rammerne for en festivaloplevelse blev så nytænkt, at vi kunne finde sammen og skabe minder og fællesskab i en tid, hvor vi særligt skulle passe på hinanden, gribe om fadøllen med afsprittede hænder og sende fingerkys hen over sektionerne.

2022 bliver året hvor festivalen kan opleves i sine fulde drag. Uden restriktioner, sektioner og med plads til over 20.000 glade festivalgængere pr. dag, er vi stolte af at kunne præsentere: AiaSound Festival 2022.

AiaSound
- Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed er AiaSounds grundsten og afspejles gennem vores grønne tiltag i alle elementer af organisationen og gennem vores samarbejdspartnere. Derfor har vi et gennemgående fokus på at hæve niveauet for tilgangen til at sikre “de grønne ringe i vandet” uden at gå på kompromis med festivaloplevelsen.

LÆS MERE