AiaSound Festival


AiaSound - Hele byens festival

Aia er dans under åben himmel og stedet hvor man grundlægger livslange minder i sommersolens stråler. Oplev et stjernespækket lineup med nogle af de største danske og internationale artister i AiaSounds eventyrlige univers. Med 15+ store koncerter, nye kreative happenings, op til 20.000+ daglige gæster og gastronomi fra øverste hylde, er du garanteret en uforglemmelig festivaloplevelse i hjertet af København.

Vi glæder os til at se dig på AiaSound ’23!

Kom med, når den pulserende energi fra de københavnske gader udfolder sig på naturskønne Tiøren, mens fællesskab, musik og gode vibes går op i en højere enhed. Ambitionen er derudover, at festivalen skal være Nordens mest bæredygtige, samtidig med at kvalitet og bekvemmelighed er helt i højsædet.

ANNO 2022

I 2022 kunne AiaSound for første gang nydes i sine fulde drag! Her bød AiaSound 15.000 daglige festglade gæster velkommen til i alt 25 musikoptrædender fra ind- og udland.

Festivalpladsen var helt som tiltænkt - med 2 store scener, en main bar med live-dj imellem koncerterne, lysskulpturer, stjernetunneler, specialdesignede barer og utallige atmosfæriske tiltag.

Vi glæder os til at gøre det hele igen - og selvfølgelig endnu større, bedre og federe for alle jer i 2023.

SE PROGRAM

ANNO 2021

2021 var året hvor AiaSound (tidl. ØreSound Festival) kom til livs i en særudgave, hvor rammerne for en festivaloplevelse blev så nytænkt, at vi kunne finde sammen og skabe minder og fællesskab i en tid, hvor vi særligt skulle passe på hinanden, gribe om fadøllen med afsprittede hænder og sende fingerkys hen over de daværende sektioner.

Mens andre festivaler aflyste og nedskalerede grundet corona, opskalerede og afholdte AiaSound den første festival for 5.000 daglige gæster i 5 forskellige sektioner, som var kravet og forsamlingsloftet ved de pålagte restriktioner i august 2021 - en udfordrende, men utrolig spændende opgave.

AiaSound
- Bæredygtighed i fokus

Bæredygtighed er AiaSounds grundsten og afspejles gennem vores grønne tiltag i alle elementer af organisationen og gennem vores samarbejdspartnere. Derfor har vi et gennemgående fokus på at hæve niveauet for tilgangen til at sikre “de grønne ringe i vandet” uden at gå på kompromis med festivaloplevelsen.

LÆS MERE